Biopeeling voor huidverbetering

NIEUWE BEHANDELING

De biopeeling is een peeling voor het gezicht en bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat onder andere Acetyl hexapeptide-8 en Matrixyl3000. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne en rosacea. Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling. De huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Biopeeling, hoe werkt dit precies?
De microvezels van het peelingpoeder dringen door in de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de biopeeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor vernieuwd de huid zich sneller. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wat kunt u verwachten van de Biopeeling?
  • de collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar verbeteren.
  • de talgproductie wordt genormaliseerd.
  • ontstekingen zoals puistjes zijn zichtbaar verminderd.
  • de poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verfijnen.
  • uw huid voelt heerlijk zacht en fris.
  • na 3 á 4 dagen kunt u een lichte schilfering ervaren.


Na de Biopeeling heeft u een goede doorbloeding van de huid gekregen en kan er een prikkeling ervaren worden. Deze reactie is normaal en kan ongeveer 12 uur aanhouden. Dit is de stimulerende werking in de huid. De Biopeeling kunt u iedere 4 tot 6 weken herhalen. Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van 3 behandelingen in 10 dagen. U ontvangt na de behandeling een mini kit met 5 producten die u thuis kunt gebruiken. Deze mini kit wordt samengesteld met de producten naar uw huidtype.
Dit zorgt voor het beste resultaat!


BIOPEELING *DE HUID VERNIEUWEN ZONDER DEZE TE VERDUNNEN - NIETS CHEMISCH MAAR PUUR NATUUR*