Body treatment

U kunt bij ons terecht voor onderstaande lichaamspakkingen:

Vitalizing Body Pack;
een intensief verzorgende crèmepakking voor het hele lichaam met huidverstevigende en gladmakende werking. De rode druivenpitten die werken als kleine 'power' packs en druivenblad-extract stabiliseert de wanden van de aders en maakt de huid strak. Bovendien is de formule goed te gebruiken om zware ledematen weer kracht te geven.

Pure Harmony Calming Body Pack;
een rustgevende crèmepakking die lichaam en geest in balans brengt en effectief werkt tegen vroegtijdige huidveroudering.  Witte thee-extract biedt de huid waardevolle antioxidanten, en heeft een huidverstevigende en gladmakende werking. De formule werkt vochtinbrengend, ontspannend, hydraterend en verzachtend op de huid.

Multi  Action Algen Body Pack;
een effectieve crèmepakking met krachtig algenextract dat de stofwisselingsprocessen in de huid stimuleert en de huidstructuur verfijnt. De formule lift en verstevigt de lichaamscontouren, heeft een actieve hydraterende werking, bevordert de afvoer van vocht uit het weefsel en maakt de huid met cellulitis zacht en glad.


* body massage* keuze:  relax - hot stone - deep tissue - cupping - ZeN kruidenstempels of een combinatie van diverse massages

body scrub - body pakking - body butter bamboo                  50 min
€57,50
body scrub - body massage* - body butter bamboo              50 min
€50,00
body massage*                                                                           30 min
€35,00
body scrub met bamboo of lemongrass                             per 15 min
€15,00
rugscrub - rugpakking met algen                                              30 min
€35,00
bad met karwendelolie                                                              20 min
€25,00