Biopeeling voor huidverbetering

De biopeeling is een peeling voor het gezicht en bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat o.a. Acetyl Hexapeptide-8 en Matrixyl3000. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne en rosacea. Daarnaast is de biopeeling een échte anti-aging behandeling. De huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Biopeeling, hoe werkt het precies?
De microvezels van het peelingpoeder dringen door in de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de biopeeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor vernieuwd de huid zich sneller. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wat kunt u verwachten van de biopeeling:
  • de collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar verminderen.
  • de talgproductie wordt genormaliseerd.
  • ontstekingen zoals puistjes zijn zichtbaar verminderd.
  • de poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verfijnen.
  • uw huid voelt heerlijk zacht en fris.
  • na 3 á 4 dagen kunt u een lichte schilfering ervaren

Na de biopeeling heeft u een goede doorbloeding van de huid gekregen en kan een prikkeling ervaren worden. Deze reactie is normaal en kan 12 uur aanhouden. Dit is de stimulerende werking in de huid. Uw huid kan wat gevoeliger zijn en een optimale verzorging na de behandeling is van groot belang.
Om het resultaat langer te behouden, is het aan te raden om de producten uit de mini kit te blijven gebruiken. De biopeeling kunt u iedere 4 tot 6 weken herhalen. Voor het beste huidverbeterende resultaat raden wij een kuur aan van drie behandelingen in 10 dagen. U ontvangt na de behandeling een mini kit met de vijf producten die nodig zijn na de behandeling. De mini kit wordt samengesteld met producten die voor uw huidtype geschikt zijn. Dit zorgt voor het beste resultaat!

De Expert producten bevatten geen alcohol en parfum.

BIOPEELING - DE HUID VERNIEUWEN ZONDER DEZE TE VERDUNNEN - NIETS CHEMISCH MAAR PUUR NATUUR

Tarieven

Biopeeling + mini kit ( incl €9,95 korting )
€ 110
Biopeeling exclusief mini kit           
€ 79
Biopeeling kuur van 3 behandelingen + GRATIS mini kit twv €40.95
€ 237