carnavals hit van Gerrit Plantinga (aanvulling)

Al enkele jaren heeft Gerrit als hobby o.a. gitaar spelen. Liedjes maken zowel tekst als muziek in de Friese taal. Als geintje is tijdens een familie weekend een carnavals nummer gemaakt. Tijdens de opnames van de Friestalige cd, door de kinderen en Hetty geregeld in de studio van Dream Project te Ee, kwam dit lied ten gehoren en iedereen in de studio was enthousiast. Resultaat een single en videoclip getiteld, "Als je me nou niet neemt" Het is een bijzonder carnavalsweekend voor Gerrit, uit de gein een carnavalsnummer gemaakt en het scoort heel goed, zelfs heeft omroep Brabant deze clip bovenaan de lijst met video carnavalsnummer geplaatst. Afgelopen donderdag16 februari op You Tube geplaatst en al 2300 keer bekeken. Zaterdag 18 februari was er een live uitzending op de radio van RTV Noord Oost Friesland te horen en komende weken bij andere media.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook deze clip bekijken ga naar You Tube.nl en zoek op Gerrit Plantinga Als je me nou niet neemt en alvast veel plezier met het kijken hiervan. De clip is gefilmd en gevormd door de eigenaar van de opnamestudio Auke Ferwerda. Het achtergrond koor bestaat uit ons gezin aangevuld met o.a. Klaas, Sake en Sjors. Neem een kijkje op de site van www.dreamprojectstudios.nl , hier staat onder het kopje nieuws een leuk redactioneel verhaal.

Op de site van www.rtvnof.nl staan ook de foto's van de CD uitreiking copy van de site van omroep Brabant van carnaval in videoclip 2012.  

met een carnavalsgroet en nog een prettig weekend